Jeg tilbyder

Terapi

Modelbillede

Få klarhed og hjælp til at finde din retning videre. Fortrolighed, tryghed og tilpas udfordring. Læs mere her. Læs mere her.

Supervison og undervisning

Få et målrettet undervisingsforløb, et foredrag eller et struktureret supervisionsforløb. Læs mere her.

Videosamtaler

Modelbillede

At mødes over video fremfor i klinikken kan for mange være en tryg og praktisk mulighed. Læs mere her.

Terapi og videosamtaler

Kvinde, 22 år, sorg efter dødsfald i familien:

"Jeg har været rigtig glad for at gå hos Ditte. Jeg kom til hende med en enorm ubearbejdet sorg og en masse angst der havde sat sig i min krop. Gennem mine samtaler med Ditte fik vi løsnet op. Jeg fik bearbejdet min sorg og Ditte hjalp mig til at mærke og tillade alle følelser der var knyttet til dette. iforhold til min angst hjalp hun mig til at få en forståelse for hvordan undertrykte følelser sætter sig som fysiske fornemmelser og angst symptomer i kroppen. Jeg afsluttede mit forløb hos Ditte med en hel del mere ro i kroppen, og en sorg og angst der var meget nemmere at håndtere end da jeg startede. Jeg kan i den grad anbefale Ditte."


Mand, 32 år, tømrer:

"Blevet bedre til at mærke mig selv, sætte ord på det, og lukke sorg og vrede ud i små bidder så det ikke bygger sig op. Det har været en meget positiv oplevelse. At gå til psykolog er lidt ligesom at køre bilen til servicetjek - det burde alle gøre ind imellem."


Kvinde, 68 år, tidligere sygeplejerske, faldulykke og senfølger:

"Jeg oplevede at få meget konkrete og anvendelige metoder til at arbejde med min situation. Ditte er meget indlevende, og forstod hurtigt hvilke redskaber jeg havde brug for i min situation”


Kvinde, 21 år, mekaniker, aggressionsproblemer:

"Jeg har haft er rigtig godt forløb med Ditte. Hun er super forstående og ærlig. Vores snakke har været rigtig effektive og jeg har hurtigt kunne bruge vores samtaler i mit liv og set fremskridt for mig selv. Ditte kan også presse en, men for mig, kun med et godt resultat."


Kvinde, 58 år, sygeplejerske, stress:

"Venlig og nærværende psykolog. Efter et kort forløb i en opsigelsessag i forbindelse med stressnedbrug fik jeg rigtig god behandling af Ditte. Mit forløb var et onlineforløb. Jeg giver min allerbedste anbefaling."

 

Kvinde, 42 år, selvstændig, angst:

"Jeg har døjet en del med vejrtrækningsproblemer og angstsymptomer – og har aldrig gået til psykolog før…

Mit forløb hos Ditte har været meget givende og lærerigt. Og på en bund af faglighed og tryghed.

Ditte har hjulpet mig til at se mig selv på ny og justere mine uhensigtsmæssige mønstre i det daglige.
Jeg er blevet bevidst om, at øve mig på at mærke mig selv bedre. Mærke følelser og give min krops signaler opmærksomhed – og ikke kun leve i tanker, i planlægning eller i antagelser. Eller ud fra, hvad jeg tror, andre har brug for.

Ikke mindst har jeg fået redskaber til at udtrykke mig mere tydeligt og til at turde udleve det, jeg har lyst til eller behov for.

Forløbet har haft stor positiv indflydelse på at reducere mine angstsymptomer. Og jeg genkender hele tiden situationer, små som store, som jeg nu på egen hånd kan arbejde med at justere ad vejen."

Supervision

Supervisand, psykolog, ph.d.:

”Ditte er en rigtig god og kompetent supervisor, som jeg har været meget glad for. Hun har i supervisionen hjulpet mig med at eksplorere indholdet af mine terapeutiske samtaler samt forholdet mellem mine klienter og mig selv, og hvordan dette har påvirket den terapeutiske alliance. Det er tydeligt, at Ditte er stærk både i det faglige og menneskelige."


Supervisand, psykolog:

"Jeg har modtaget en række supervisioner af Ditte. Jeg oplevede Ditte som meget professionel, empatisk og med et skarpt øje for hvad der var vigtigt at fokusere på. Jeg oplevede supervisionerne var med til at øge min refleksion over egen praksis, og herigennem forbedre mine evner som psykolog. Derfor de varmeste anbefalinger til Ditte."

LÆS MERE

Undervisning

Kursust:

"Jeg er psykolog og deltog på Dittes online kursus  “Psykologen Online – terapeutiske færdigheder i internetbaseret terapi”. Ditte er meget praksisnær i sin undervisning, hvilket letter overførbarheden til egen praksis. Ditte er ikke bange for at bruge sig selv som kilde til eksempler – hvilket giver et trygt og gensidigt læringsrum. Ro og nærvær gennemsyrer hele Dittes måde at undervise på, samtidig med at Ditte altid underbygger sin undervisning med den nyeste evidens."

LÆS MERE